+420 490 510 541 (9:00–17:00 hod.) info@victus.cz

Česká korunaCZK EuroEUR

Slovník pojmů

Zpět na seznam pojmů

Paskalizace

Jedná se o inovativní technologii uchování potravin. Při této technologii jsou potraviny ošetřeny vysokým tlakem, který dokáže zničit bakterie. Tyto bakterie způsobují zkažení jídla. Jedná se o formu konzervace potraviny, která má také zkratku HPP - High Pressure Processing (tato technologie je známá od 19. století). Na rozdíl od sterilizace varem, která je běžná, tato technologie již nevaří jídlo podruhé a proto lze dosáhnout lepší chuti i vzhledu jídla. Tento druh konzervace nevyžaduje další chemické ošetření!

Odborná garance Mgr. Martina Cvrkala

Za dietou Victus jsou jednak zkušenosti, ale také vědecká práce jejího tvůrce a hlavního terapeuta.

Největší výběr proteinových jídel

Dieta vás nebude nudit: vybírejte z více než 300 proteinových jídel z celé Evropy.

Díky Victus úspěšně zhubly tisíce lidí

Deset let zkušeností, tisíce úspěšných příběhů zhubnutí, poradenská centra ve 3 městech ČR. 

Přihlášení

zavřít

Zapomenuté heslo?

Jsem tu poprvé a chci se registrovat.