Guláš z párků a dýně hokkaido
Představte si bohatou a chutnou směs, kde se setkává nečekaná kombinace – párky a dýně hokkaido. Tento guláš je dokonalým příkladem toho, jak mohou tradiční ingredience vytvořit něco neotřelého a překvapivě chutného.
Ingredience (1 porce):
- Franktfurtské párky Victus
- dýně hokaido 150 g
- 1 menší cibule
- červená paprika
- sůl, pepř
- olivový olej
- 1/2 kostky hovězího bujonu (volitelně)
Postup
Na olivovém oleji orestujeme cibulku do zlatova a přidáme nakrájené párky. Krátce restujeme. Přidáme lžíci až dvě červené papriky (je možné nahradit ostrou paprikou nebo gulášovým kořením) a krátce restujeme. Přidáme asi 250 ml vody, sůl, pepř a můžeme přidat i půl kostky hovězího bujonu. Promícháme a vaříme až dýně změkne. Přejeme dobrou chuť!